Which is the Best Java Web Framework ?

Java - Packages - Classes and Interfaces within java.io

Q1. Which is the Parent Class of CertStoreParameters class? show Answer

Ans.Clonable
Q2. Which interfaces are implemented by Boolean? show Answer

Ans.[Serializable, Comparable]
Q3. Which interfaces are implemented by IllegalArgumentException? show Answer

Ans.[Serializable]
Q4. Which interfaces are implemented by Error? show Answer

Ans.[Serializable]
Q5. Which is the Parent Class of DirectoryStream class? show Answer

Ans.Iterable
Q6. Which is the Parent Class of Name class? show Answer

Ans.Comparable
Q7. Which is the Parent Class of IllegalArgumentException class? show Answer

Ans.RuntimeException
Q8. Which is the Parent Class of Boolean class? show Answer

Ans.Object
Q9. Which is the Parent Class of Segment class? show Answer

Ans.CharSequence
Q10. Which interfaces are implemented by Name? show Answer

Ans.[none]
Q11. Which interfaces are implemented by Segment? show Answer

Ans.[none]
Q12. Which interfaces are implemented by DirectoryStream? show Answer

Ans.[none]
Q13. Which interfaces are implemented by CertStoreParameters? show Answer

Ans.[none]
Q14. Which is the Parent Class of Error class? show Answer

Ans.Throwable
Q15. Which interfaces are implemented by Object? show Answer

Ans.[none]
Q16. Name few classes of package java.lang? show Answer

Ans.[ BeanContextServices, SecureDirectoryStream, Attributes, CharBuffer, NavigableSet, Path, String, CertSelector, Collection, Deque, SortedSet, CertPathParameters, RunnableScheduledFuture, ScheduledFuture, CRLSelector, GSSCredential, Queue, Boolean, Set, IllegalArgumentException, DirectoryStream, Descriptor, Delayed, AclEntry, Error, CertPathValidatorResult, CharacterIterator, Name, StringBuilder, AttributedCharacterIterator, Exception, CertPathBuilderResult, Segment, BeanContext, StringBuffer, TransferQueue, CertStoreParameters, Throwable, Object, Attribute]


Subscribe to Java News and Posts. Get latest updates and posts on Java from Buggybread.com
Enter your email address:
Delivered by FeedBurner
comments powered by Disqus




×

Try our new Java Interview Questions Search Tool.

There are more than 1000 questions with practice tests.

It's updated daily and It's Awesome.


×

Try our new Java Practice Test tool.

There are more than 200 questions and expanding quickly. It's updated daily and It's Awesome.